Aktuelt

KONFIRMAND & STUDENT


Skal du have en flot portrætserie af årets konfirmand eller student, tilbyder jeg fotografering på location eller i studie.


Jeg laver en portrætserie med hovedpersonen samt gruppebilleder med familien, hvis det ønskes (varighed op til 30 min.). Det aftales på forhånd, hvor billederne ønskes taget, og er vejret ikke med os, kan vi tage billederne i mit studie.


Prisen for en portrætsession er 950 kr. ekskl. digitale filer og print. Kontakt mig for et prisoverslag, hvis I f.eks. ønsker, at jeg også fotograferer til festen.


Se priser på filer og print.


BRYLLUP


Skal I giftes, tilbyder jeg at dokumentere jeres dag i smukke billeder. Kontakt mig for en uforpligtende snak og husk at booke i god tid - I kan få 20% rabat ved at booke mindst 6 måneder i forvejen.


Her kan I se mine priser.


Her kan I se eksempler på mine bryllupsbilleder.

FESTER, EVENTS OG ARRANGEMENTER


Skal du holde barnedåb, polterabend, rund fødselsdag eller lignende, tilbyder jeg at lave flotte billeder af arrangementet. Prisen er som udgangspunkt 4500 kr. inkl. moms for op til 3 timers fotografering, inkl. 50 digitale billeder og transportomkostninger (kun Sjælland).


STUDIEFOTOGRAFERING


Fotostudiet er åbent efter aftale.


Fortæl hvor mange I kommer og om jeres ønsker og forventninger til det endelige produkt.


Studiet ligger på Liljevej 12, 3000 Helsingør.


INSTITUTIONSFOTOGRAFERING


Til institutionen

Jeg tilbyder at komme og lave portrætter og stuebilleder i jeres institution uden omkostninger, og jeg kan tilpasse mig jeres ønsker og behov. Forældrene kan nemt tilmelde sig gennem et simpelt bookingsystem og betaler kun for de billeder, de efterfølgende ønsker at bestille - selve fotograferingen er gratis og uforpligtende.


Til forældrene

Er dit barn blevet fotograferet af mig i sin daginstitution, vil du inden for et par uger modtage både stuebilleder og portrætter som digitalt galleri via den mailadresse du har opgivet ved tilmeldingen.


Tilmelding til institutionsfotografering samt køb af billeder i webshop administreres af min samarbejdspartner Photo1826.